Foto

Op deze pagina leest u over de ervaringen die andere klanten hebben met Wood and Stones te Enschede. Deel hier uw ervaring met Wood and Stones te Enschede.
Wood and Stones is al reeds 40 jaar het vertrouwde adres voor hout en natuursteen.

 

Pascal Reinders - 10/06/2017 om 08:06

In het vorige huis hadden we ook al de vloeren liggen van Wood en Stones dit is ons goed zo bevallen dat we nu voor ons nieuwe huis ook weer bij Wood en Stones de vloeren voor boven en beneden hebben gekocht. De prijzen, service en kwaliteit is nog steeds erg goed

Niek en Saskia - 09/06/2017 om 20:43

Vandaag zijn onze bestelde bourgondische dallen en eiken lamel afgeleverd, de chauffeur wilde de kratten aan de voorkant op de stoep zetten maar zijn op onze aanwijzing aan de zijkant voor onze garage gezet. Hele behulpzame chauffeur. Bedankt Wood and Stones voor de goede service!!

Arend - 09/06/2017 om 16:06

In juni 2017 een bestelling geplaatst. De planken zien er goed uit, er dient wel weel aan te gebeuren, maar dat was bekend.

Wat betreft de communicatie en aflevering ben ik zeer teleurgesteld in Woon and Stones. Er werd mij verteld dat de levering (E100,= ) woensdag of donderdag zou plaatsvinden. Bij navraag op dinsdag of ze al wisten welke dag het zou worden kreeg ik geen respons. Uiteindelijk kreeg ik donderdagavond een bericht dat het toch vrijdag zou worden.

Vrijdagochtend word er gebeld dat ze voor de deur staan. In de stralende regen wordt het pakket hout op de stoep gezet, zeiknat! Er is geen zeiltje o.i.d. opgelegd. Bij navraag wordt gezegd dat het de verantwoordelijkheid van de bezorger is en van de ontvanger om alles binnen te zetten. Betekent dit dan dat je antieke planken zo maar nat laat regenen?

Een dikke onvoldoende voor communicatie en bezorging

Hans Achterberg - 08/06/2017 om 21:26


Heel mooi bedrijf! Vandaag heb ik een lange rit gemaakt om een bezoek te brengen aan Wood and Stones. Ik verbaasde me nogal over de enorme keuze. Het heeft even geduurd voordat ik alles gezien had, moest namelijk ook nog alleen beslissen want mijn vrouw kon helaas niet meekomen. Ik ben goed geadviseerd en alles is ook duidelijk geprijsd en zeer transparant, er is duidelijk te zien wat er gekocht wordt want iedereen kan ook bij de pakketten vloeren kijken. Mooi om te zien het was er druk maar iedereen wordt snel geholpen ze rijden de bestellingen met heftrucks naar de parkeerplaats en helpen met inpakken. Wood and Stones is zeker het juiste adres!

Anke van Houten - 07/06/2017 om 20:09

Echt een aanrader dit adres... Ze hebben ontzettend gave spullen en alles ook nog eens voor betaalbare prijzen. Service is goed ze leveren ook door heel Nederland.

Janny de Vries - 02/06/2017 om 21:55

Steigerhout gekocht goede service! planken werden voor me in stukken gezaagd zodat ik ze makkelijk mee kon nemen. Aardige mensen ook

Willem Hoogstraten - 01/06/2017 om 10:17

Topbedrijf goede service, voor mijn café heb ik mooie antieke gebinten en antieke planken met kraal gekocht. Ze hebben me goed geholpen ben er heel tevreden mee. Ik zal goede reclame maken bij ons in Zierikzee!!

Alfred Pronk - 19/05/2017 om 19:31

Ritje vanuit Den Haag naar Enschede is zeker de moeite waard geweest, was voornemens om alleen even te gaan kijken maar heb direct de vloeren aangekocht; prijs en kwaliteit erg goed! Vriendelijke verkoper en goede koffie

Marc en Brenda - 18/05/2017 om 18:36

Wij zijn super tevreden over onze aankoop bij Wood and Stones. Leuke vriendelijke mensen, sfeervolle showroom en super mooie vloeren en bouwmaterialen.!

Mike de Vries - 12/05/2017 om 17:43

Hier kun je terecht wanneer je op zoek bent naar iets speciaals. Zelf kocht ik bij Wood and Stones een mooie verouderde eiken vloer. Deze zijn van goede kwaliteit en zeker zeer scherp geprijsd. Aardige personeel je krijgt ruim de tijd om rond te kijken, mooi om te zien wat ze allemaal verkopen.

Familie Dünwald - 12/05/2017 om 15:33

Wir haben uns für unbehandeltes Holzparkett Eiche und belgischen Blaustein entschieden. Das Holz sowie der Stein sehen im Original noch besser aus, als auf den Fotos. Ich würde jedem empfehlen, vorher dort hin zu fahren. Die Beratung war spitze und herzlich, auch Tipps zum pflegen und die passenden Produkte preiswerter als bei uns. Die Lieferung erfolgte zeitnah im vorgegebenen Zeitfenster, der Fahrer sehr freundlich trotz Abladesituation an einer Hauptverkehrskreuzung. Nut und Feder vom Parkett passen sehr gut, der Parkettleger war überrascht von der "preiswerten" Ware beim verkleben.
Preislich sowie qualitativ super Ware, wir kommen immer gerne wieder !!!

Bram en Anna ter Heegde - 08/05/2017 om 20:07

Onlangs kochten wij hier een houten vloer deze ligt inmiddels en wij zijn er erg blij mee. Ook de service van dit bedrijf is goed gemaakte afspraken worden nagekomen.

Familie Pardo - 07/05/2017 om 22:54

Ein fettes SUPER von uns an das Team von Woods and Stones.
Toller Boden und alles ist wohlbehalten bei uns im Sauerland angekommen.

LG
Familie Pardo

Evelien Hendriks - 25/04/2017 om 19:50

Wij zijn zeer tevreden over onze levering van Belgisch hardsteen tegels, de vloer ligt er inmiddels in en het resultaat is verbluffend! Wij hebben gekozen voor tegels in groot formaat en dan de verouderde uitvoering, de ruimte lijkt zelfs nog groter nu de tegels gelegd zijn. Kortom zeer tevreden klanten uit Noord Holland!

Marc & Laura - 21/04/2017 om 15:58

Wij zijn superblij met dit adres! Goede service en hele mooie vloeren en bouwmaterialen, wanneer je per pallet koopt krijg je het nog goedkoper mee

Markus en Ollie - 15/04/2017 om 19:42

Vandaag naar Enschede gegaan voor een nieuwe vloer we hadden geluk want Wood and Stones gaat binnenkort verbouwen en hebben daardoor een enorm mooie massieve Amerikaanse pine vloer gekocht voor minder dan de helft van de prijs. Wij zijn er superblij mee!!!

Agnes van Laarhoven - 11/04/2017 om 17:17

Goed adres! Voor ons terras hardhouten vlonderplanken en onderbalken gekocht voor een goede betaalbare prijs.

Tess en Bastiaan - 02/04/2017 om 15:19

Wij hebben bij Wood and Stones prachtige oude patroontegels uitgezocht voor bij ons in de keuken. We moesten hiervoor naar een opslag verderop in dezelfde straat nou wat een enorme mooie oude spullen allemaal. Goed adres zeker als je iets speciaals zoekt.

Erik de Vries - 31/03/2017 om 20:45

Goed adres en zeker betaalbaar!

Linda en Rick - 30/03/2017 om 18:31

Vanuit Brabant afgereisd naar Enschede om vloeren uit te zoeken, we hebben mooie vloeren uitgezocht voor ons huis wat in aanbouw is. Zeker een aanrader dit adres!

 
Pagina 1 van 12